Holgerslyst

Seks fantastiske leiligheter på Oslos vestkant, beliggende med utsikt over Oslofjorden

Holgerslyst er et prosjekt med seks eksklusive leiligheter på 110 til 140 m2, med flotte utsiktsforhold.

Leilighetene kjennetegnes ved arkitektur fra den prisbelønte arkitekten Reiulf Ramstad og interiørdesign fra Studio Sundby. Dette sikrer at alle detaljene på byggene fremstår eksklusive, veltenkte og gjennomførte. 

Leilighetene er under oppføring og vil selges i markedet fra høsten 2023.

Leilighetene

Leilighetene er fra 110 til 140 m2, over én etasje. De har 2 til 3 soverom, romslige stueareal, to bad, hvor det ene er tilknyttet en meget innbydende mastersuite. Leilighetene har også hver sin utesone i form av balkonger og terrasser, og et privat tilknyttet hageareal som opparbeides i soner. Planløsningene er tilpasset maksimum komfort til en hektisk hverdag, og gir generøs plass til både kjøkken og stue. 

I entreen møtes man av en håndplukket italiensk flis med grålig overflate, som leder ut i en flott eikeparkett. Det er videre valgt lune og harmoniske farger, som sammen med detaljer i eik får leilighetene til å fremstå sobre og luksuriøse.

Kjøkkenet leveres av den høyst anerkjente leverandøren Poggenpohl, med hvitevarer primært fra Gaggenau. Tapwell leverer de ulike armaturene, og badene leveres av solide produsenter som Haven og INR, spesielt utvalgt av studio Sundby. 

 

Tomt og område

Tomten opparbeides med steinsatte arealer, beplantning, gress og asfalt. Den vil deles opp i egne soner som hver leilighet eksklusivt kan benytte til ønsket formål. Her kan man plante bærbusker, lage pergola og bålsted, slik at man får hagefølelsen på tross av at man bor i leilighet. 

Tomten ligger like ved Bestum skole, men så høyt i terrenget at man får god utsikt over Oslofjorden. Man vil også kunne se innover mot Oslo sentrum. Bestum har alle nærområdefunksjonene man behøver, og har god tilgang på kollektivnettet som sammenføyer hele Oslo.

Oppføring

Grunnarbeidene på tomten startet opp i august 2022, og betongkonstruksjonene antas å være på plass i november. 

Det antas at prosjektet ferdigstilles høsten 2023. Salget av leilighetene vil primært skje ved ferdigstillelse, men det er mulig å komme inn tidligere i prosessen.

Er du interessert?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.