Teie

Flotte boliger med svært sentral og høytliggende beliggenhet

Teie er et rammegodkjent prosjekt bestående av fire boliger i første byggetrinn

Vårdal Arkitekter har tegnet disse flotte boligene med en svært attraktiv beliggenhet.  De ligger høyt i terreng og speider utover store deler av Nøtterøy, 400 meter fra Teie skole, og med umiddelbar nærhet til den vakre Teieskogen. 

Prosjektet startes opp høsten 2022 og anslås ferdig ila. 2023

Boligene

De to frittliggende eneboligene er på 205 m2 med fem soverom, to stuer, to bad og eget vaskerom. I den flotte mastersuiten i andre etasje finnes eget bad, en romslig walk-in-closet, samt et soverom/kontor tilknyttet for enten arbeid eller barn man ønsker å sove i nærheten av. Badet er også strategisk plassert slik at man enkelt kan benytte dette som et etasjetoalett, uten at man må inn på soverommet. I stuedelen er det åpent til møne, som gir en takhøyde på hele 4,5 meter. I tillegg til et flott opparbeidet plenareal, har man en meget god veranda på nesten 20 m2 tilknyttet stuen. I tillegg har man en flott integrert dobbelgarasje med direkte inngang til boligen.

De to kjedede eneboligene er på 146 m2 og inneholder alt man trenger. I første etasje finner man fire soverom, to bad, vaskerom og en praktisk TV-stue. Også her er det en mastersuite med eget tilknyttet bad. I andre etasje er det viet hele plassen til stue og kjøkken. Med en takhøyde på opptil 4,2 meter i stuedelen, gir rommet en svært romslig følelse. Direkte ut fra stuen finnes en romslig veranda på ca. 16 m2. Boligene har tilknyttet carport og utvendig bod på gårdsplassen.

 

Tomt og område

Tomtene opparbeides med plen og støttemurer av naturstein og betong. Gårdsplassen asfalteres og fullføres med flotte kantsteiner. I tillegg vil det beplantes etter anvisning fra landskapsplanlegger. Tomtene ligger høyt i terreng, og det vil være en flott utsikt fra boligene. De øverste eneboligene vil kunne se det meste av sørsiden av Nøtterøy. Med sin beliggenhet mot syd, og åpning mot sydvest, vil eiendommene ha sol store deler av dagen. 

Teie skole er kun 400 meter unna, og Teieskogen kan nås via stikkveien 30 meter unna. Bussen går like utenfor ytterdøra. Tønsberg sentrum, med togavganger opptil tre ganger i timen retning Oslo, er bare 3-4 kilometer unna. Teie torg er bare halvannen kilometere unna.

Oppføring

Boligene i byggetrinn 1 (to frittliggende eneboliger og to kjedede eneboliger) er godkjent og har planlagt oppstart ila. høsten 2022. Disse anslås ferdig fra sommeren 2023.

I tillegg er det under omsøking å bygge to like frittliggende eneboliger på nordsiden av boligene. Disse anslås ferdig fra høsten 2023. 

Er du interessert?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.