Flintveien 18

Fire ekstraordinære eneboliger på sentrale Tolvsrød

Flintveien 18 er et høykvalitets fortettingsprosjekt som fullføres i løpet av 2023.

Boligene kjennetegnes ved særegen arkitektur tegnet av Vårdal Arkitekter. Boligene har ulik eksklusiv fasademateriell, og gir kvalitet i alle ledd.

Med stor stue og himling opp til møne, åpner de store vinduene seg mot utsikten mot Oslofjorden i øst.

Boligene

Eneboligen har et bruttoareal på 224 kvadratmetere, med integrert dobbelgarasje, fem soverom, to bad, separat vaskerom og egen TV-stue.

I entreen møtes du av håndplukkede vakker flis som leder inn i en etasje hvor det finnes tre soverom, et stort bad, vaskerom og TV-stue. Trappen leder opp til andre etasje hvor himlingen strekker seg opp til møne i stuedelen, anført av store vinduer mot øst som fanger lyset og utsikten.

Himlingen trekker seg deretter ned over spiseplassen og spiseplassen for å skape en lun og hyggelig atmosfære, før den deretter åpner seg over kjøkkenet. I denne etasjen finnes også en stor mastersuite med privat bad og et kontor som også kan benyttes som walk-in-closet.

Det er en gjennomgående høy standard, med enstavs eikaparkett, kjøkken fra Drømmekjøkken med veil. pris på 350.000.-, med eikedetaljer og høykvalitets hvitevarer. Pene fliser og sorte detaljer gir badene en eksklusiv følelse.

Tomt og område

Tomtene varierer fra 575 til 655 kvadratmetere, og opparbeides med plen, og asfalterte gårdsplasser. Landskapsutformer har utarbeidet en flott skisse med vakre partier av kantstein. Boligene ligger nært toppen av helningen som strekker seg ned i øst mot Ringshaugstranda. Dette gir både en svært god utsiktsopplevelse, men også gode solforhold mot vest.

Boligene ligger sentralt på Tolvsrød. Flint Idrettsanlegg er bare hundre meter unna, og Tolvsrødsenteret med butikker og restauranter er bare 4-5 minutters gåtur unna. Ringshaugstranda,
en av Norges flotteste, er i nærheten, og Vallø Marina med omkringliggende badeplasser, er kun én kilometer unna. Det er også umiddelbar nærhet til en hovedfartsåre for busstrafikk som leder til hele Tønsberg. Tønsberg by, et levende sentrum med alt av servicetilbud og toglinje, er fem kilometere unna.

Oppføring

Boligene ble igangsatt tidlig i 2022, og de to første byggene er snart ferdigstilt utvendig. Disse forventes ferdige i januar 2023. 

De to siste boligene hadde oppstart i august og forventes ferdigstilt våren 2023. 

Boligene legges ut for salg i forbindelse med ferdigstillelse, men man kan allerede nå henvende seg ved interesse.

Er du interessert?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.